Retransmissió En Directe Orquestra Daejeon Yeonjeong De Corea

Viu la música tradicional coreana amb el concert en HD transmès en directe al Citillab


Tanmateix, la capacitat de transmissió de vídeo en alta definició per una banda ampla potent és precisament la que ens acostarà aquest dijous 17 de setembre el concert en directe de l’Orquestra Daejeon Yeonjeong de Corea.

D’aquesta manera, a les 12.15h del matí al Citilab gaudirem en viu de la màgia dels sons tradicionals de la cultura asiàtica portats amb la millor qualitat d’imatge des de milers de quilòmetres enllà.

Casa Àsia i diverses personalitats interessades en música tradicional hi estaran presents per gaudir del folklore coreà, que destaca per la música Pansori i les seves similituds amb el flamenc.

Aquesta activitat de l’Anella Cultural del Citilab serveix per establir vies d’intercanvi cultural entre Occident i Orient, gràcies a l’aprofitament de les noves tecnologies. A més, l’acte està patrocinat pel Grup Culture Technology de KAIST, que és la més prestigiosa universitat tecnològica de Corea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar