Logo Retransmissió En Directe UB40

UB40 es fusiona amb el flamenc al Citilab en una retransmisió en directe per internet


La nit del 3 de novembre serà per recordar. Tot el Citilab vibrarà de dalt a abaix amb la música dels UB40, que hi seran en viu i en directe gràcies una retransmisió per Internet d’última generació que unirà Cornella i Birmingham per unes hores.

Els UB40 són uns entusiastes del flamenc i per això portarem els músics del grup Babel, que realitzaran una actuació en la que interpretaran algunes de les peces més famoses del seu repertori de flamenc.

Aquest vetllada serà també el punt de partida de MusicLab, una nova experiència en pedagogia musical de master class interactives que utilitza tecnologies audiovisuals avançades per a l’ensenyament online i fins i tot realitzar sessions musicals conjuntes, clàssiques i contemporànies, des de diferents parts del món.

No et perdis aquest moment únic Inscriu-te aquí

La música com expressió de cultura
UB40 ha abanderat des del principi la campanya ‘Music As Culture’, que defensa la música com a expresió vital de la vida cultural de les ciutats, més enllà del pur negoci o de la discussió sobre el model de distribució dels continguts.

Davant de les dificultats que experimenten els grups musicals de Birmingham per trobar locals on tocar i assajar, els UB40 han decidit passar a l’acció amb aquest concert reinvindicatiu com a punt de partida de la campanya ´Music As Culture’. Com a primer gest simbòlic, la recaptació servirà per acondicionar acústicament l’interior de la sala Rainbow Warehouse & Gardens, local on habitualment actúa el grup, al seu barri natal de Digbeth

Citilab es sumarà a aquesta iniciativa contribuïnt també amb la seva recaptació.

Units per la tecnologia
La retransmissió forma part de la recerca que Citilab ja ha iniciat com l’streaming en HD per Internet amb el Teatre de Daejeon, Korea o espectacles de dança interactiva amb Brasil per demostrar fins on es pot arribar amb la difusió d’aquests continguts amb infraestrutures tecnològiques avançades. Aquests projectes formen part de l’Anella Cultural que agrupa a centres culturals de tota Catalunya.

UB40 Live Session
Quan: 3 novembre
Horari: 21h
Entrada: 2 euros
On: Auditori Citilab-Cornellà
Com arribar: T’ensenyem el camí més fàcil
Inscripcions: Ticket online

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar