Logo Conferència PHP Barcelona 2009

Els secrets del PHP es descodificaran al CitiLab a la Barcelona Conference 2009


Després de l’èxit de l’any passat, avui i demà tindrà lloc al Citilab l’edició 2009 de la PHP Barcelona Conference, una trobada de programadors del llenguatge informàtic més popular en el desenvolupament web. Enguany destaquen moltes novetats com són l’ampliació de la durada a dues jornades, diverses activitats entrecreuades (ponències teòriques, tallers pràctics, concursos de programació, etc), presència de dos idiomes (castellà i anglès) i la participació de destacats experts internacionals en l’àmbit com Rasmus Lerdorf, Fabien Potencier, Sebastian Bergmann y Derick Rethans, entre d’altres.

La PHP Barcelona Conference 2009, un dels esdeveniments sobre PHP més interessants d’Europa, comptarà amb un intens programa que es desenvoluparà a tres espais diferents del Citilab-Cornellà. Durant dos dies es desvelaran els secrets del PHP i es treballarà sobre les tecnologies relacionades amb el llenguatge que ha fet d’Internet el què és avui i que potenciarà l’Internet del demà. Els participants descobriran les novetats evolutives d’aquest codi de programació i els llaços que estableix amb la seguretat, l’estabilitat i les possibilitats de creixement, i com la seva relació amb els sistemes de bases de dades el converteixen en una de les més potents estructures per a les aplicacions sòlides.

L’esdeveniment està organitzat pel Grup de programadors PHP de Barcelona, que compta amb un gran nombre d’associats que intercanvien coneixements i l’ús del llenguatge PHP. Des d’un espai reservat a la seva web es pot accedir al registre d’entrades per a l’acte.

Podeu veure les imatges de l’esdeveniment al Flickr del CitiLab.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar