Jornada Sobre L'adolescència I Els Conflictes Al Citilab

Els conflictes juvenils i el tractament social de l’adolescència a debat al Citilab


Durant el dia d’avui se celebrarà al Citilab una jornada en torn a l’adolescència i els conflictes que poden provocar els joves més problemàtics. Sota el missatge “Entre l’educació, la Salut i l’Acció Social”, es reuniran diferents professionals i experts en ensenyament, sanitat i serveis socials per intentar traçar unes línies de futur sobre qüestions tan cabdals com l’actuació enfront els nois provocadors, el profit que es pot treure de les noves tecnologies en l’educació o les psicologies que es poden aplicar als joves.

Antonio Balmón, Alcalde de Cornellà, i María José Pardo, Regidora del Departament d’Acció Social i Salut Pública de l’Ajuntament de Cornellà seran els encarregats d’inaugurar l’acte a primera hora del matí. Durant la resta de la jornada se succeiran una sèrie de conferències a càrrec dels experts en el tema, un debat amb la participació oberta de tothom i unes sessions d’Experiències en les què s’exposran situacions concretes de tractament de l’adolescència amb projectes i entitats de l’entorn de Cornellà. Així, es presentaran projectes com “La Xarxa d’adolescents de Cornellà (XAC)”, el “Projecte Espais Joves de Cornellà” i “L’Aula Oberta de l’IES Maria Aurèlia Campmany”.

Els promotors i organitzadors de la Jornada són l’Ajuntament de Cornellà, amb la col·laboració de la Direcció Territorial d’Educació, la Fundació El Llindar, la Fundació Cassià Just, els Serveis de Salut Mental de SJD i el CAS Fontsanta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar