Logo Concurs De Vídeos Femitic

Les dones s’alcen en càmeres!


Si el Hollywood clàssic, governat per la omnipresent visió masculina que oferien els seus directors, hagués comptat amb major protagonisme de dones darrera la càmera potser avui figures estereotipades com la de l’heroi salvant a la dama serien una bajanada. I això és el que han demostrat les desenes de participants al concurs de videos Femitic, oferint la seva visió alternativa i en clau femenina del món a través de l’audiovisual.

En un acte que tindrà lloc a les 20.15h a la Sala Gran del Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison es procedirà a l’entrega de premis d’aquesta primera edició del Video Festival per Dones organitzat per l’associació Dones en Xarxa. La seva presidenta, l’escriptora Gemma Lienas, i la Ministra d’Igualtat, Bibiana Aído, seran les encarregades d’oficiar l’esdeveniment, que conduirà la periodista de COM Radio Mònica Lòpez. Representants de les diferents institucions i entitats que recolzen el projecte també hi seran presents.

A la recta final del Femitic han arribat per votació popular a través de la web 10 finalistes, que optaran a ser les guanyadores dels premis que es coneixeran aquesta nit, després de la deliberació d’un jurat que valorarà els aspectes qualitatius de les peces. Independentment dels resultats d’avui, les més de 100 participants al primer Femitic i la qualitat de les propostes presentades és un èxit per totes i una prova evident que les dones tenen molt a expressar a la xarxa i saben com fer-ho.

Spot del Femitic:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar