Logo Free Culture Forum

Free Culture Forum: la cultura lliure i la creativitat alternativa irrompen a Barcelona


Barcelona serà durant tres dies el centre mundial de la cultura lliure i la circulació oberta del coneixement. Sota el lema “organització i acció”, el Fòrum de la Cultura Lliure esdevindrà un espai internacional on construir i coordinar un marc global i una agenda comuna per a temes relacionats amb la lliure difusió de la cultura a Internet. A diferents espais de la ciutat, com el CCCB i la Universitat de Barcelona, es reuniran organitzacions i experts en l’àmbit del coneixement lliure per compartir les seves visions al respecte.

En aquest sentit, el Free Culture Forum (FCF) compta amb un programa molt complet que s’inaugurarà la nit de dijous amb la celebració dels oXcars 2009. Aquest festival alternatiu busca defensar la cultura i el coneixement compartit i reconeixerà la labor de creadors i artistes d’aquest terreny en una gala que tindrà lloc a la Sala Apolo. La recaptació de les entrades (de 3 euros) es destinarà integrament a eXgae, la primera assessoria legal especialitzada en lliurar els ciutadans dels abusos de les entitats de gestió i de la indústria cultural.

Als següents dies del FCF s’oferiran diferents ponències d’especialistes en els temes previstos i el 31 d’octubre i 1 de novembre els experts també se sentaran a treballar organitzats en grups de treball amb l’objectiu d’elaborar una carta final que unifiqui totes les reivindicacions plantejades.

Per participar com a oient al FCF no cal cap inscripció prèvia, ja que és obert a tothom. Tanmateix, per logística i respecte al treball de les persones que duen temps treballant en la trobada s’ha establert un sistema de moderació de les intervencions per a aquells que desitgen intervenir i que no siguin participants convidats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar