UrbanLabs 09

“Architecture in your hand” escollit el projecte més empàtic de l’UrbanLabs 09 per votació popular


La tarda del darrer dia d’UrbanLabs 09 quedaven 12 projectes en actiu. Cada grup de treball tenia 5 minuts per exposar els beneficis de la seva proposta intentant convèncer el màxim de persones possibles. I el públic disposava, passat el procés de presentacions, de 30 minuts per votar a través de SMS o Twitter els projectes que més li agradessin. En suma, una recta final de les jornades tecnosocials molt emocionant i amb un èxit de participació col·lectiva.

Al llarg de la votació semblava que el clar vencedor havia de ser el projecte “Mobile Cells: Jocs urbans sobre Android”, però en el tram final la proposta sobre com canviar la indústria editorial d’arquitectura amb els dispositius mòbils va acabar obtenint un millor resultat, (en gran part, per la pluja de vots negatius que en els darrers minuts va caure sobre els Androids) alçant-se així al primer lloc del Baròmetre creat per Platoniq. Aqui podeu veure la presentació del projecte d’ Ethel Baraona i César Reyes

Olivier Schulbaum es va encarregar d’omplenar de bon humor i de sana provocació els 30 minuts de votacions, anant de taula en taula i comentant tota l’estona els resultats.

No us perdeu els comentaris del Twitter, que en aquells minuts literalment fumejaven abans de la votació final.

Més enllà dels premi, el cert és que tots els projectes van ser autèntics guanyadors en originalitat , capacitat de síntesi i, sobre tot, per haver entrat totalment en la mecànica de cooperació on tothom va aprendre de tothom i no van faltar els assesors en àrees tan diverses com la dfusió, la programació, el marketing, etc. A tall d’exemple, destacar només la bona disposició del grup de Mojitop, que va posar a disposició de tots el resultat de la seva modesta (però no per això menys interessant) experiència.

El nivell de participació pels canals 2.0 a l’Urban Labs 09, especialment pel twitter, ha sigut molt intents, una prova molt positiva de que la tecnociutadania i la socioinnovació són capaços d’organitzar-se i de donar grans resultats en molt poc temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar