Baròmetre P2P Puntua Els Projectes D'UrbanLabs

Un baròmetre P2P puntua els projectes de UrbanLabs millor valorats


Després de dues tardes d’intensa activitat en “la cuina”, són 14 els projectes que es presentaran finalment aquesta tarda en Urban Labs.

Els únics brous que s’han pogut provar a partir d’última hora del matí han estat els oferts en les taules del catering, moment que han aprofitat tots els participants per a fer un breu “brekaout” gastronòmic sota el lluent sol.
La Plaça de la Creació oferia ahir un aspecte molt diferent de la primera sessió: la majoria dels projectes ja s’havien separat per a treballar al seu ritme (els de jocs para Android van ser els primers) i tan sols quedaven dos dels “brous” introduïts a última hora, el de Casals del Segle XXI i el de Voluntariat 2.0.
La veritat és que la dinàmica plantejada amb l’equip de Platoniq ha resultat dels més productiva i per a la majoria ha resultat una experiència que tornarien a repetir.

300 segons
Aquest és el temps exacte del que disposarà cadascun dels grups per a explicar el seu projecte. Podeu veure la llista final de els quals es presenten en Urban Labs i que podreu seguir en directe des d’aquí:

Es necesario tener quicktime o videolan per a poder visualitzar el streaming.

Emoció fins al final. Després de les presentacions-llampec s’obrirà un breu espai de temps (30 minuts) perquè qualsevol dels participants o seguidors online de Urban Labs 09 puguin votar al millor projecte. Per a votar es podrà utilitzar twitter i també SMS (les claus es donaran a conèixer en twitter (#ul09) en el moment just de començar la votació). Platoniq ha desenvolupat per a l’ocasió un baròmetre que comptabilitza els vots i visualitza els resultats en temps real.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar