L'equip De Breakout Nova York Al Citilab

Aquest matí, millor estar a primera fila: Adam Greenfield, Ben Cerveny i l’equip Breakout Nova York parlaran avui en Citilab


Expectació avui a la sala de conferències de Urban Labs El matí comença ja treballant, es comenten alguns dels projectes que estan a la cuina i es posen en comú de forma oberta, mentre Adam Greenfield prepara la seva presentació. Comença malbaratant carisma i simpatia, i en un parell de minuts es fa amb l’atenció i l’empatia de la sala. No perd el temps i entra directe cap a l’experiència d’usuari. La cosa es posa interessant.

Adam Greenfield i la vida a les ciutats de l’era Post-PC
Com seran les nostres vides en ciutats poblades per dispositius intel ligents? Com garantir que les dades es fem servir per beneficiar per igual a tots? De quina manera podem beneficiar de la presència d’aquests nous “aliats tecnològics”? L’autor de Eyeware: The dawning Age of Ubiquitous Computing i expert en disseny d’interfícies de Nokia tractarà d’anticipar avui algunes respostes en la seva conferència de les 10 del matí.
Col.labora també com Sésor d’Razorfish, on ha liderat el departament d’arquitectura de la informació i és professor de l’assignatura de computació urbana a la Universitat de Nova York.

Greenfield, oferirà avui Urban Labs una visió una mica futurista de les ciutats digitals connectades en xarxa, on cada dia milers d’objectes “intel ligents” processen de forma invisible enormes quantitats d’informació.

Però millor veure-ho en directe, no?

És necessari tenir quicktime o videolan per a poder visualitzar el streaming.

Jocs urbans, la diversió va de debò
Ben Cerveny ens parlarà avui de com es creuen les fronteres entre el disseny de jocs, la planificació urbana i la cultura participativa. Cerveny sap bé de què parla: ha assessorat a moltes iniciatives en visualització de dades, computació ubiqua, arquitectura reactiva i joc urbà. També Google, Philips, Nintendo i Arup busquen el seu consell quan es tracta de treballar aquest tipus de continguts amb dispositius avançats.
És també el fundador i director de VURB, una experiència pionera europea per al desenvolupament d’urbanisme computational i assessor estratègic de Stam Design. Anteriorment, va ser fundador del Laboratori de Disseny de Experiència en frogdesign, i dissenyador de jocs i responsable de desenvolupament de plataformes en Ludicorp.
Ens veurem amb ell a la 11 tres quarts. Segur que el grup de treball de jocs sobre Android no es perd detall.

Nova York s’escapa de l’oficina
Laura Forlana, Dana Sipegel i Antonina Simeti, equip del Festival Breakout! porten amb nosaltres des del primer dia, afegint el seu particular gust al brou urbà. Avui compartiran amb tots nosaltres els aprenentatges de l’experiència de Nova York. El projecte actualment s’està presentant a l’exposició Toward the sentientes City per part de The Architectural League of New York.
Nosaltres ho vivim amb entusiasme a Cornellà, però ara tenim l’ocasió de comentar amb ells com han desenvolupat els diferents trobades (fins a 5 per setmana, quin ritme!), Com van funcionar les sessions beta d’agost i el treball de peer production.
Un altre aspecte molt interessant és que el projecte ha permès el disseny de tecnologies i intervencions físiques per a la coordinació d’activitats de treball mòbils en espais públics de Nova York.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar