Organització D'Urban Labs 09

Els caldos ja són a punt a la cuina del laboratori de ciutat Urban Labs 09


Tot és a punt a la cuina de l’Urban Labs. Fins darrera hora d’ahir anaven arribant nous projectes i grups per participar a Urban Labs, mentre l’omnipresent Enric Senabre feia mans i mànigues per tancar definitivament la convocatòria.

En total han estat 26 els projectes que es couran a foc ràpid durant tres dies a la Plaça de la Creació, l’espai més 2.0 del Citilab situat a la planta superior de l’edifici. A diferència de l’any anterior aquest cop comptem amb la mà de Platoniq, amb qui hem preparat noves dinàmiques per fer encara més saborosa i productiva l’experiència.

Al voltant de 9 taules s’aniran elaborant diferents caldos temàtics, on els grups de treball hi aniran afegint els seus ingredients fins que el plat adquireixi consistència. No hem escollit els temes prèviament, com vam fer a la primera edició, sino que els hem anat creant en base al tipus de propostes que ens van anar arribant.

Aquest és el menú del dia:

Ciutat percebuda i creativitat social
Cultura i Art 2.0 com mitjà per apropiar-se dels espais públics
Rurban Lab, la ciutat aprèn del camp
Empresa oberta
Casals de Gent Gran del segle XXI
Voluntariat i innovació social
Territori TIC

Si aneu a participar, no us oblideu del Kit bàsic de les sesions P2P

Seguiu en directe l’Urban Labs 09
Us anirem informant de tot el que anirà passant durant les properes hores a les taules de treball i als diferents espais de l’Urban Labs.
No us perdeu cap detall i participeu des de qualsevol d’aquests canals:

Twitter Urban Labs 09 (#ul09)

Entrevistes en Podcast

Urban Labs 09 al Facebook

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar