Primer Breakout Festival A Cornellà

Després del triomf dels Sense Oficina a Cornellà, l’Onada Breakout s’estén ara cap a Barcelona


Si haguèssim de situar un punt al Google Maps, un parell de banderoles al mig de la plaça del WTC de Cornellà serien el marcador a partir del que va sorgir el moviment Sense Oficina al nostre país. Des de l’organització del Breakout Festival s’ha seguit amb viu interès la jornada del 14 d’octubre, després de la sessió beta del passat 28 de setembre.

Èxit a tots els nivells
Aquest és el balanç del primer Breakout, on la participació va arribar en moments punta a la setentena de persones, entre els que s’hi comptaven professionals autònoms de tota mena (la majoria acostumats a teletreballar pel seu compte, sovint amb equips dispersos), executius, professors i fins i tot alguns periodistes que va aprofitar la WiFi desplegada per fer coworking i enviar les seves cròniques a la redacció. També alguns representants d’empreses com Cofidis, Sunny Delight, Computer Associates i Securitas van estar amb nosaltres al Breakout, amb l’assistència permanent de Carlos Sánchez, gerent del WTC (gràcies per tot, Carlos).

Malgrat els núvols de primera hora, el día es va aixecar amb ganes de brillar i ben aviat les carpes van fer molt de servei, tant per resistir la calorada com per evitar els reflexes a les pantalles dels portàtils.

Expectació i desplegament mediàtic
Durant tot el matí i fins a primera hora de la tarda, les càmeres de televisió ens van estar acompanyant tota l’estona, mentre anaven preguntant sobre l’experiència a tothom que es posava sota el seu objectiu. Les unitats dels informatius de TV3, la 1 de TVE, BTV, TV d’Esplugues, l’ACN i els micros de RNE, Ràdio Cornellà i la COM s’hi van acostar. Yoko Ono, traductora tècnica de japonès, va ser de les primeres en posar-s’hi, també el dissenyador Hèctor Zabala, l’antropòleg Jordi Colobrans, la visió en clau d’innovació ciutadana de Ramon Sangüesa, els origens del Breakout per José Antonio Gálaso, estils de vida digital comentats per Vicenç Badenes i la dinàmica de participació de coworking explicada per l’Enric Senabre (autèntica ànima de la festa).

Podeu veure aquí el Breakout segons BTV

A Citilab News vam fer, però la nostra pròpia cobertura. No us perdeu les impressions dels nostres hiperversàtils voluntaris David Noguera, Pedro J. Ruedas i Víctor Casado. També Olivier Schulbaum va aprofitar el temps, en una visita-llampec per fer networking sota la carpa:

Visions del Breakout en AudioBoo

Ramon Sangüesa també fa un interessant balanç del Breakout sobre dos rodes al seu post de Conectando que es Gerundio.

Ara, Barcelona
Junts hem fet que Breakout hagi estat un gran èxit!!! Ara, l’onada Sense Oficina s’extén cap a Barcelona…
Abans que res, gràcies a tots pel vostre entusiasme. Breakout es ja un fenòmen imparable al carrer i als mitjans de comunicació. I això just acaba de començar…

Què tenen en comú Cornellà i Nova York?
Des d’ahir molt! Són les dues úniques ciutats del món on l’oficina ha sortit al carrer, demostrant que hi ha una nova manera de treballar, de generar noves idees i de practicar el coworking. I a principi de novembre ho demostrarem també a Barcelona i al mateix temps a Cornellà, a una escala molt més gran. Vine al proper Breakout a principis de novembre per continuar treballant junts durant tot un dia i fer que l’onada Breakout s’extengui per totes les ciutats encara més.

Tots estem impacients per tornar a viure l’experiència Breakout!

Estarem en contacte i us concretarem la data ben aviat.
On? Com sempre, a:

Bloc del Breakout

Twitter Breakout

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar