Dia Del Treball Sense Oficina

El Dia del Treball sense Oficina aixeca passions


Per si no ho sabíeu, treballar avui entre quatre parets és bastant 1.0 i no resulta massa innovador. Avui, 14 d’octubre és el Breakout, el Dia del Treball Sense Oficina. Si teniu zona WiFi a prop, us convidem a que sortiu a l’exterior amb el vostre portàtil, mai sigui una estona, i veieu com canvia la vostra percepció de lloc de treball.

O millor, veniu al World Trade Center Almeda Park de Cornellà de Llobregat, on des de les 9 del matí estem compartint aquesta experiència única amb consultors, tècnics, directius, programadors, professionals autònoms i un munt de voluntaris . Al Breakout Festival de Nova York ho porten provant des de principis d’agost, a diferents punts de la ciutat. Nosaltres també hem marcat al mapa de Cornellà diferents “punts Breakout” i et convidem a posar-ne tots els que descobreixis.

Dia B, Hora H
El grup de “paracaigudistes” del Citilab (Enric, Raymond, Mary Jou, Laia, Jordi, Joaquín, María, David, Antonio, José, Víctor, i els dos Pedros)ja fa estona que ha desplegat la seva activitat i l’oficina sense parets ja funciona a la plaça central del WTC de Cornellà. Els pilots lluminosos dels mòdems indiquen que un paraigües Wi-Fi cobreix bona part la zona, i la senyal és bona.

Arriben els primers treballadors a la zona, molts d’ells amb pas ràpid i ganes de cafeína. Els conviem a un cafè (i croissant)mentre els convidem a ser els nostres nous companys d’oficina. Somriuen. Alguns fins i tot ens reconeixen de quan vam fer la prova el passat 28 de setembre.

No estem sols
A diferència de l’edició Beta, que va ser tota una sorpresa per a les empreses que estan al WTC de Cornellà, el Dia del Breakout ja compta amb la participació de moltes d’elles: Sunny Delight, Securitas, Egarsat i Technip ja han confirmat que seran avui companys d’oficina i esperem que també ho siguin Cofidis, Panasonic i Colomer Grup.

Segueix-nos des del Bloc del Breakout

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar