La Programació Familiar Del CCCB

Nano, un espai “on allò petit es fa gran i on allò gran també és petit”


Nano és la nova activitat que el CCCB proposa als nens i a les seves famílies, en clau de cultura del segle XXI. Un espai on grans i petits poden compartir experiències i es potencien valors com la valors com l’amistat, la generositat, la bellesa, l’esperit crític, l’alegria i la creativitat, mitjançant el joc i la participació.

Segons els seus creadors, el món Nano és “on alló petit es fa gran, i on allò gran també és petit”. Les seves activitats comencen el proper cap de setmana, 17 i 18 d’octubre i requereixen inscripció prèvia, que es realitzarà al CCCB el mateix dia de l’activitat.

 

 

 

Nanoprogramacions
Les activitats programades a l’espai Nano estan adreçades a famílies amb nens i nenes d’entre 3 i 12 anys i estan dividides en sis àrees:

Pati mòbil
En aquest espai els protagonistes són vehicles que es mouen amb la força de cadascú: un elogi de la bicicleta, el tricicle i les “vambes”!

Illa sonora
Un espai on tot sona, un jardí per aprendre a fer música sense ser un virtuós, amb els concerts de: Guillamino, Petit Comitè de RobinSons i Don Simón y Telefunken.

Nano Zoo
Els habitants d’aquest zoo són uns animals virtuals que ens ensenyen que els humans només som una més de totes les criatures d’un Univers molt gran.

Nano Vila
En el món Nano també hi ha ciutats que funcionen amb energies respectuoses amb el seu entorn. Els seus habitants cultiven horts que creixen d’unes llavors que són el seu tresor més preuat, hereva d’una cultura de fa moltes generacions.

Laboratori d’històries
Les històries com a fil conductor entre els llibres, el potencial creatiu i educatiu dels videojocs i el cinema. Al Laboratori s’ofereix una selecció de llibres, videojocs, instal·lacions i tallers com el Animo, de Utani.

Cinanoteca
Un cinema diferent dels altres, amb films que van des de videoclips fins a animacions d’última generació, dibuixant el que el futur podria ser.

Trobareu tota la informació al Bloc Nano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar