Breakout Cornellà 2009

A Breakout Cornellà vam aconseguir el nostre primer èxit (abans de començar)


Estem molt contents ja que els nou voluntaris que s’han animat a col.laborar amb nosaltres el proper dimecres 14 comparteixen el mateix entusiasme que nosaltres i les ganes de fer noves propostes a la ciutat.

El dijous de la setmana passada, Mary Jou Solé, Enric Senabre, Ramon Sangüesa, Paco Cobacho i Jordi Carrasco vam tenir una trobada amb ells al Citilab per coordinar-nos i respondre a les seves preguntes. Joaquín Jiménez, Pedro Rodes, Maria Ripoll, David Noguera, Antonio Sevillano, José Caballero, Pedro Caparrós i Víctor Casat, amb un munt de preguntes per fer sobre la manera de posar en marxa el Breakout i el millor que podien aportar. Raymond Rohtwell no va poder estar, però ens trobarem igual amb ell en la plaça central del World Trade Center Almeda Park (gràcies Raymond!).

Per començar, podem dir que les xarxes de Wi-Fi del Breakout estaran ben mimades: a més d’un informàtic i un enginyer de telecos, tindrem amb nosaltres un analista de sistemes, un tècnic audiovisual audaç (àlies “Ubunt”) i un aficionat a les xarxes que van prendre bona nota de les indicacions de Paco sobre el protocol de comunicacions.

Més sorpreses: Pedro Caparrós, radioaficionat amb més de 30 anys d’experiència i David Noguera, un nouvingut al món de les ones, però amb autèntica passió per trastejar amb qualsevol aparell electrònic, es van animar a muntar en ple Breakout una emissora digital (tramsmissió per paquets IP) per a connectar al llarg del dia amb altres aficionats de Nova York.

Pel que fa a les relacions públiques, Maria Ripoll es va mostrar com una autèntica líder, entrant en detalls sobre la millor manera de comunicar als vianants del WTC de Cornellà la proposta i, utilitzar un guió clar, amb un missatge fàcil d’entendre per a tot tipus de públics. Hi va haver debat, moltes preguntes i també moltes ganes de saber més del Citilab i de les seves activitats.

David va obrir uns ulls com plats en veure a què es dediquen els Arduinaires (comunitat Arduino del Citilab), mentre anava fent malabarismes mentals amb els seus horaris per setmana per veure si ho podia combinar per assistir al taller.

Però tot això no és més que el principi. Ramon ja va avançar que hi ha molts altres projectes de ciutat en els que la col.laboració d’aquest grup de voluntaris (i tots els que us vulgueu apuntar) serà més que benvinguda: visualització d’informació sobre la ciutat amb sensors, alertes urbanes, etc.

Per ara, et convidem a seguir el Breakout a través de les experiències i els comentaris de tots nosaltres. Segueix-nos al minut en el Blog de l’Breakout i, si tens un moment, no deixis d’apropar-te al WTC Almeda Park el proper dimecres 14, de 9 del matí a 7 de la tarda , on us estarem esperant amb els portàtils l’aire lliure per convidar-te a cafè, Wi-Fi i presentar-te als teus nous companys d’oficina!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar