Pancartes Breakout Cornellà

Breakout Cornellà, un dilluns per escapar de la rutina


El Festival Breakout,primera prova pilot de treball fora de l’oficina a Cornellà, ja ha començat fa escassament una hora a la plaça de la Pau del WTC Almeda Park. Ben aviat les pancartes situades al centre del recinte i les taules, cadires i divers material d’oficina disposats al seu voltant han despertat la curiositat de bona part del personal de les empreses d’aquest centre de negocis que s’incorporava de nou a la feina després del cap de setmana.

Treballa avui sense parets
Aquesta experiència forma part d’un projecte d’investigació conjunt amb el Breakout Nova York, per explorar quines són les possibilitats que ofereixen els espais públics urbans per a treballar, col·laborar i reunir-se sense les limitacions d’una oficina convencional. Tots esteu convidats a venir-hi amb el vostre portàtil per viure aquesta experiència, una jornada de treball diferent en la que podrem compartir coneixements sobre coworking, xarxes socials i descobrir noves eines online per tenir més flexibilitat i autonomia. No és imprescindible el registre previ, podeu venir directament fins a les 19h d’avui. Ah! I el cafè el posem nosaltres.

Segueix el Breakout al minut
Com no podia ser d’altra manera, l’evolució del Festival Breakout a Cornellà es podrà seguir directament des de diversos canals de comunicació 2.0.
Tots els comentaris i aportacions seran molt ben rebuts, serà una manera d’extendre aquesta experiència, no només més enllá de les quatre parets d’una oficina, sino també dels límits del propi recinte. Aquests són els canals per informar-vos:

Festival Breakout-Cornellà

Bloc WO Cornellà
Grup Facebook
Album fotos
Twitter

Per saber més

Presentació de Breakout al Podcamp Barcelona 09
Cornellà al Festival Breakout
Llocs Workout

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar