Logo Breakout

Primera trobada Breakout (Beta) al WTC Almeda Park de Cornellà


Necessiteu una pausa del treball però sense deixar-hi de treballar? Us interessen les noves formes de comunicar-se i col·laborar de la web 2.0? Us ve de gust un cafè a l’aire lliure i saber fins a on se li pot treure joc al WiFi?

Fem que el dilluns 28 de setembre sigui un dilluns una mica diferent: durant tot el dia un equip de CitiLab realitzarà una primera experiència de recerca, treball i reunió a l’aire lliure, a la plaça de la Pau del WTC Almeda Park, amb motiu del Festival Breakout a Cornellà.

Atenció: degut a les previsions meteorològiques hem canviat la data planejada inicialment (dilluns 21 de setembre) pel 28 de setembre.

Es tracta d’una Beta, una versió de prova per avançar en un projecte d’investigació conjunt amb Breakout Nova York, en què participen diversos professionals mòbils (això és, persones amb possibilitat de portar-se el treball allà on hi hagi connexió a Internet) de diferents parts del món.

Convidem a totes les persones amb possibilitat d’apropar-se amb el seu portàtil a unir-se a nosaltres aquest dilluns, per seguir treballant i/o compartir coneixements, experiències i ganes d’explorar les noves maneres de fer feina que ens permet la tecnologia. Durant el dia es programaran diverses xerrades i discussions sobre temes com el coworking, les xarxes socials, el màrqueting en línia o les eines de treball col·laboratiu.

Més detalls i inscripcions:

Grup al Facebook

Properes sessions programades:

Dimarts 13 d’octubre > WTC Almeda Park
Dissabte 24 d’octubre > CitiLab-Cornellà durant UrbanLabs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar