PodCamp Barcelona

Final del compte enrere per a PodCamp Barcelona


Demà 19 de setembre Masnou es convertirà, per un dia, en el punt de trobada de tots aquells que s’interessen pel Social Media amb un format gens convencional, més conegut per BarCamp, tot el contrari a una conferència, ja que els participants són en realitat també els ponents. L’esdeveniment compta amb el suport de l’Ajuntament de Masnou i la col·laboració de Maresme Digital TV, que oferirà les sessions en directe mitjançant streaming. .

Geeks, activistes i emprenedors
PodCamp Barcelona contarà en aquesta ocasió amb una àmplia representació d’experts de les xarxes socials, que oferiran visions molt diverses des del camp de l’educació, de l’acció social, de la gestió de New Media, o els continguts. Tan sols destacar algunes de les moltes aportacions que estaran presents demà:

Gregor Gimmy, CEO i fundador d’Sclipo mostrarà les possibilitats que aquesta eina amb funcionalitats de xarxa social.

La xarxa ciutadana d’acció colaborativa Nuestra Causa, una plataforma pensada per a la resolució de problemes des de la base de la societat, serà presentada per Ricard Espelt.

Steve Lawson, músic independent que autogestiona la seva pròpia creació, ens mostrarà tota la potència d’Amplified, un projecte que connecta amb gran eficiència múltiples xarxes amb un propòsit comú.

Les estratègies amb Twitter, en aquest cas per a fer créixer la marca, tindran també el seu espai de la mà d’Albert García (Obokaman) i Alex El Puig (Manager Deportivo).

David Allen, per la seva banda, parlarà de les claus de l’èxit de Mac20q, el bloc de consultes sobre Macintosh que ha passat a tenir 3000 descàrregues partint de zero i de com la seva cura en la producció i la gestió dels podcasts ha resultat decisiva.
L’aportació del Citilab a la trobada vindrà de la mà de José Antonio Galaso, que compartirà amb els assistents la seva experiència en la creació de nous espais de treball. Una nova concepció del lloc de treball i de la interrelació amb els altres que ell mateix experimenta des de fa uns mesos i explica en el seu blog Historias de un sin oficina.

Citilab posarà a la pràctica aquest model de coworking el proximo 28 de setembre en el BreakOut, una experiència pilot en la qual es treballarà a l’aire lliure en la plaça del centre de negocis WTC Almeda Park de Cornellà de Llobregat, una autèntica “oficina sense parets”, germanada amb el Festival Breakout que tindrà lloc a Nova York del 17 de setembre al 18 d’octubre.

Per la seva banda, Enric Senabre donarà a conèixer el IV Congrés de la CiberSociedat, esapai de de referència en debats sobre societat digital que enguany ha adoptat el lema “Crisi analògica, futur digital” i que tindrà el seu punt àlgid a la fi de novembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar