Logo One Web Day

Construïnt la web del futur per a un món millor


Una comunitat digital forta per a una Web millor. El 22 de setembre tindrà lloc en el Citilab-Cornellà la cita anual One Web Day, una jornada perquè els usuaris web mostrin com internet afecta les seves vides i aportin idees per convertir la xarxa en un entorn plural i participatiu. Representants de comunitats d’internet i programari lliure de Catalunya, a més d’experts de diversos grups de treball i comunitats del Citilab, ja han confirmat la seva assistència.

Si tu també estimes la Web, no ho dubtis, vine a compartir amb nosaltres i amb la resta del món l’One Web Day!

El 2006, Susan Crawford va persuadir diversos amics per celebrar el dia de la web i brindar per les bondats de la xarxa. Tres anys després, la iniciativa està més viva que mai malgrat que Crawford hagi deixat el comandament de la nau: el president dels Estats Units Barack Obama la va fitxar com a membre del seu equip d’administració. Però la voluntat de transformar el món des de la web continua intacta. One Web Day, amb la col·laboració de la comunitat Mozilla, ha atret una xarxa global d’institucions i activistes individuals decidits a compartir experiències, treballar per ampliar l’accés mundial a internet i eixamplar la consciència que la web pot ser una eina de participació plural i accessible per a tots.

Després que l’any passat voluntaris de tot el món van organitzar 34 actes internacionals, en aquesta edició, One Web Day buscarà reforçar la comunitat global que treballa conjuntament per a un futur saludable de la web. Així, membres de comunitats d’internet i programari lliure compartiran idees i projectes amb experts de grups de treball y membres de les diverses comunitats que formen part de Citilab.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar