Amelia Andersdotter

Xerrada amb Amelia Andersdotter, del Partit Pirata suec


Els propers dies 7, 8 i 9 de juliol, la membre del Partit Pirata suec, Amelia Andersdotter, serà a Catalunya, convidada pel programa de recerca Virtual European Parliament (VEP), projecte que compta amb el suport de Citilab.

Amelia Andersdotter va ser la candidata número 2 de la llista del Partit Pirata de Suècia a les eleccions europees del passat dia 7 de juny. En aquells comicis, aquesta formació va obtenir 1 diputat i el 7,1% dels vots totals. Si s’acaba aprovant el Tractat de Lisboa, i Suècia passa de tenir 18 eurodiputats a tenir-ne 20, Amelia Andersdotter obtindrà l’acta d’eurodiputada.

Durant la seva estada a Catalunya, s’han programat les següents trobades al CitiLab:

Dimarts, 7 de juliol, a les 19.00 h, Amelia Andersdotter participarà en un xerrada-debat sobre l’impacte i la filosofia del Partit Pirata de Suècia, i en general, sobre la participació política i el paper dels New Media en el món contemporani. També hi participaran Artur Serra (VEP i i2Cat) i Luis Angel Fernandez Hermana (Director del Projecte de Xarxes Socials del Citilab).

Places limitades. Confirmeu aqui la vostra assistència

Dijous, 9 de juliol, a les 11.30 hores, Amelia Andersdotter farà una roda de premsa, que comptarà amb la col.laboració de la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.

Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar