Urban Game Als Carrers De Cornellà

Els secrets de l’Urban Game, al descobert


Adéu al misteri. Finalment es van donar a conèixer les normes de l’Urban Game “Caçadors de setmanes”, el primer joc interactiu per a mòbils de la Festa Major de Cornellà. Esferes negres, guardians, diables, genis i mags van ser els companys d’aventura en un tauler sorprenent: els carrers de la ciutat.

Fins ara, els seus creadors havien guardat silenci, però el misteri per fi va quedar resolt. El passat divendres 12 de juny, l’Urban Game “Caçadors de setmanes” va recòrrer els carrers de Cornellà en una aventura amb diables, guardians i esferes negres i un munt de premis per als més ràpids. Es tracta del primer joc interactiu amb mòbils a tamany real de la Festa Major, una iniciativa innovadora creada pels participants del taller de videojocs Mobile Cells, realitzats els dies 30 de maig i 6 de juny al Citilab pels experts internacionals Nathan Cornes, Paola Guimerans i Lluís Gómez Bigorda.

Per participar només calia un mòbil i un grup d’amics –de 2 a 5 persones per equip- i ganes de fer la guitza als diables de Cornellà. El joc comença quan t’informen que aquests dimonis han pispat el Diumenge i s’han carregat el cap de setmana. L’objectiu del joc era trobar als guardians dels altres dies de la setmana que estaven escampats pel barri i recuperar els set dies setmanals.

Cada grup necessitava un únic telèfon mòbil on rebre les pistes i instruccions necessàries per avançar. En arribar al lloc d’inici del joc, el Citilab, cada equip va rebre vuit esferes negres (globus) i el número del primer guardià que havia d’anar a visitar. Un sms indicava cada missió i les pistes per complir-la com més aviat millor. Ja només quedava anar completant cada prova i així aconseguir que els guardians canvièssin una de les esferes pel seu dia de la setmana i el número de telèfon del següent guàrdia per continuar amb la missió.

Calia però, tenir ull viu amb les esferes! Per cadascuna que explotés calia repetir la prova anterior … Però això no va ser tot. Per acabar el joc calia trobar els Diables de Cornellà i aconseguir que retornèssin el globus del diumenge al crit de “Torna’m el diumenge!”

A les 2 de la tarda es van reunir tots els participants al centre de Cornellà per donar el premi als equips guanyadors i deixar anar cel amunt una nuvolada de globus de tota mena.

L’equip més ràpid es va endur una consola Wii, mentre que la Nintendo DS va ser per als segons per als campions i els tercers van rebre un val de 50€ a Norma Comics.

Podeu veure les imatges de la cursa a Fotos Urban Game

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar