Mural Amb Paraules Clau Sobre El Citilab

El Citilab en un núvol


Què és el Citilab? Donat que és un experiment obert, sense precedents i que evoluciona ràpidament a mesura que avança, no és una pregunta senzilla. El que sí sembla és que hi han moltes respostes, de fet cadascú té la seva. Al bloc d’en Ramon Sangüesa i al de José Antonio Gálaso ja s’han avançat algunes idees, i també els propis citilabers (usuaris del Citilab) han posat les seves respostes en un paper i els han penjat en un mural de la sala Open Surf de la planta baixa.

Ara et toca a tu dir la teva. Per això et convidem a explicar què és per a tu el Citilab. És molt senzill, només cal dibuixar un núvol de paraules com el que veus a la imatge del costat. T’expliquem com fer-ho amb tot detall al bloc d’Expolab. Els ajuntarem tots i crearem un àlbum de fotos que formarà part de la primera exposició de l’Expolab, que estarà oberta a partir de setembre al vestíbul del Citilab.

Menys de 24 hores després de fer la crida, ja van arribar els primers núvols formats amb les paraules claus que cadascú creu que defineixen el Citilab. L’àlbum no deixa de créixer dia a dia amb núvols divertits, tots diferents, que mostren mirades molt personals. No deixis de donar-li una ullada al Flickr de l’Expolab.

Un nou espai per expressar-te
Expolab és una iniciativa del Citilab per convertir el seu vestíbul en un espai viu ple d’exposicions diferents, digitals, interactives i col·laboratives creades pels propis citilabers. Tothom hi està convidat: la idea és crear un primer grup que es reunirà durant dos mesos un cop per setmana, amb l’ajut de personal del Citilab, per donar forma a una exposició viva i participativa.

Un altre grup de citilabers, ajudats pel grup anterior, es posarà a treballar durant aquests dos mesos per muntar la següent exposició, i així durant tot l’any.
Trobaràs més detalls sobre l’exposició al bloc de Expolab i si t’agrada la idea de formar part d’un grup de treball, o tens una idea interessant per a una exposició envia un correu a sllombart@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar