Informatiu Tic Tac News

Citilab sota l’objectiu del Tic Tac News


Després d’un any de vida, l’informatiu Tic Tac News ha arribat a l’edició número 50 i per aquest motiu ha realitzat un especial sobre el Citilab. Setmana rera setmana, el programa ha anat posant un toc d’humor a l’actualitat tecnològica des de la plana web del diari La Vanguardia amb un espai en el que el seu presentador, Marcel Morilla combina divulgació i entreteniment a parts iguals.

Citilab ha col·laborat des dels inicis del programa en la seva producció, cedint a Cr3a’t els seus espais com a plató de gravació i aportant equipament audiovisual.

En aquest capítol Marcel Morilla ens convida a acompanyar-lo en la seva visita al Citilab, a recórrer els seus espais i a descobrir el que pot oferir-nos aquest espai de trobada oberta a tots els innovadors. Vicenç Badenes, director del Centre, aporta més endavant en una breu entrevista la seva visió sobre aquest projecte en permanent evolució. El recorregut finalitza amb una mostra dels tallers de gadgets electrònics del Citilab, dissenyats per treballar amb Arduino.

Res comparable a veure i experimentar Citilab per un mateix, però la veritat és que després d’aquesta breu visita online, més d’un lector tindrà la sensació d’haver estat en un lloc al que, sens dubte, li agradaria tornar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar