Logo PodCamp Barcelona

Citilab anirà “sense oficines” al Podcamp Barcelona


No podíem faltar a una trobada així. El PodCamp Barcelona que se celebrarà a Masnou el 19 de setembre s’autodefineix com un lloc de trobada on compartir coneixement i experiències per a entusiastes i professionals dels new media, incloent bloggers, podcasters, youtubers, membres de xarxes socials, activistes online i geeks fanàtics del tema.

Citilab anirà a Masnou per dir adéu a l’oficina. O, per ser més exactes, per explicar al Podcamp, que un ja pot anar acomiadant-se del que entenem per oficina tradicional. I tot això gràcies a una visió innovadora de l’ús de la tecnologia. José Antonio Gálaso, director de Projectes del Citilab, serà l’encarregat de compartir la seva experiència en la creació de nous espais de treball. Una nova concepció del lloc de treball i de la interrelació amb els altres que ell mateix experimenta des de fa uns mesos i explica en el seu blog Històries d’un sense oficina. Però n’hi ha més. Les noves tecnologies permeten no només canviar el concepte que teníem de l’espai laboral sinó que també possibiliten compartir el coneixement i les idees. Un ventall immens de possibilitats que aglutinarà experiències en el Festival Breakout, una iniciativa per “escapar de l’oficina” que tindrà lloc a Nova York del 17 de setembre al 18 d’octubre.

Innovació, noves tecnologies i ruptura amb el tòpic d’una oficina amb quatre parets. En el Podcam, Gálaso explicarà en què consisteix la primera sessió de treball a l’aire lliure a Cornellà que tindrà lloc pròximament.

Per informar-te sobre les diferents xerrades del Podcamp, passa’t per la web. Entre els debats destacats estarà el proposat per Enric Senabre Hidalgo qui també estarà al Masnou per donar a conèixer el IV Congrés de la CiberSociedad, un entorn participatiu per debatre sobre tot allò cibersocial i explicar com s’ha cuinat un esdeveniment que, sota el lema “Crisi analògica, futur digital”, tindrà el seu punt àlgid a finals de novembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar