El Citilab arrenca amb força després de l’estiu

Després de carregar energies durant les vacances, Citilab inicia de nou les seves activitats amb més força que mai. A partir de mitjans de setembre podràs gaudir d’una oferta renovada i més àmplia de cursos i tallers sobre tecnologia, en la que tu mateix decidiràs quin és l’itinerari que vols seguir.
I si ho prefereixes, pots començar aquest setembre venint també al Citilab per aprofitar el darrer cap de setmana amb les aules d’estudi obertes al públic.

Una nova manera d’entendre la tecnologia
A partir de la experiència pedagògica acumulada des dels seu inicis, el Centre ofereix una nova manera d’iniciar-se amb la tecnologia, una experiència estimulant que connecta amb les pròpies necessitats personals i on l’aprenentatge es treballa en grup.

Per a tots aquells que ja utilitzeu de forma habitual internet i les eines bàsiques digitals, ara podreu escollir entre una gran varietat de propostes per explorar les possibilitats de la imatge digital, endinsar-vos en experiències amb entorns virtuals, convertir-vos en creadors digitals o bé descobrir els secrets de la programació. En aquesta web hi trobareu en breu tota la informació sobre aquesta nova oferta formativa i us hi podreu apuntar directament via online.

Citilab, un espai per a l’estudi
Recordeu que aquest cap de setmana podeu venir a estudiar al Citilab, un lloc tranquil i amb tots els serveis que necessiteu. Aquesta setmana serà la darrera en la qual podreu gaudir de les aules d’estudi del Citilab. I amb una gran flexibilitat d’horaris. Les aules, que tenen connexió wifi gratuïta, estaran obertes el dissabte 5 de setembre de 10:00 a 14:00h i de 16:00 a 1:00h, i el diumenge de 10:00 a 14:00h i de 16:00 a 00:00h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar