Breakout-Cornellà ens convida al setembre a escapar de l’oficina

CitiLab-Cornellà, en col·laboració amb el Festival Breakout que tindrà lloc a Nova York entre el 17 de setembre i el 18 d’octubre, està preparant una sessió oberta de treball a l’aire lliure a Cornellà per al dia 21 de setembre. El projecte és part d’una experiència pilot internacional d’investigació en què també participen el programa Situated Technologies de l’Architectural League de Nova York i l’Institute for The Future.

Actualment s’estan fixant els requeriments tècnics i decidint la ubicació definitiva dins el teixit urbà de Cornellà,que ha de complir amb requisits de facilitat d’accés i connectivitat. L’experiència consistirà a treballar durant un dia en un espai a l’aire lliure, per experimentar i demostrar les possibilitats de col·laboració i productivitat en espais no habituals de treball.

La trobada està dirigit a professionals que tinguin possibilitat de traslladar el seu espai de treball puntualment a altres llocs, i que per usar principalment ordinadors portàtils puguin compartir l’espai i els seus coneixements amb altres participants.

Durant la jornada es realitzaran activitats complementàries per compartir maneres de treballar, idees, problemes, projectes i altres qüestions d’interès que ajudin a conèixer de manera pràctica els avantatges i possibilitats que ofereixen les TIC en nous entorns laborals i perfils professionals.

Posteriorment, i coincidint amb la celebració de les jornades UrbanLabs’09 al mateix CitiLab, els dies 22, 23 i 24 d’octubre tindran lloc sessions de treball orientades a compartir els resultats i les impressions de l’experiència, per a avançar en l’anàlisi del fenomen i dibuixar les futures línies d’actuació.

Més informació: Grup al Facebook | Bloc de la trobada | Festival Breakout

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar