Crida a comunicacions del IV Congrés de la CiberSocietat

L’Observatori per la CiberSocietat i CitiLab-Cornellà convoquen l’IV Congrés de la CiberSociedad, un “Living Congress” que té lloc durant 2009. La fase de discussió online de comunicacions té lloc entre el 12 i el 29 de novembre. En aquesta quarta edició, s’abordarà des d’una perspectiva multidisciplinària i oberta -com ha vingut succeint als congressos anteriors de 2002, 2004 i 2006- el seu principal objecte d’estudi: allò cibersocial.

Mitjançant aquest missatge es convoca el call for papers dins dels diferents Grups de Treball del Congrés, continguts en sis eixos temàtics principals. Els Grups de Treball són les unitats estructurals fonamentals en les quals s’organitza el Congrés, similars als habituals simposis, seminaris o tallers que componen els congressos tradicionals. La llista de grups es pot ja consultar des de la pàgina principal de la web del congrés, en http://www.cibersociedad.net/congres2009/.

La trucada va dirigida tant al sector de l’Acadèmia com al de l’Administració, Empresa i Societat Civil. Donada la transcendència dels plantejaments, preguntes i reflexions implícits en la línia editorial i en cadascun dels Grups de Treball, és imprescindible la implicació de cadascun d’aquests actors socials per obtenir respostes fidedignes i noves tendències entorn de la temàtica que emmarca aquest esdeveniment: allò digital com a impulsor fonamental del progrés en els temps de canvi en què vivim, perfilats sota el lema “Crisi analògica, futur digital”.

En concret es convoca a investigadors i docents de les àrees de les ciències socials, humanes i tecnològiques a presentar les seves reflexions, darreres investigacions i innovacions, així com a professionals de l’Administració i l’Empresa privada, al fet que presentin les seves experiències i pràctiques sobre el terreny. D’igual manera, es convida a la societat civil i a la ciutadania a presentar les seves impressions, comentaris i vivències sobre la seva participació i implicació a les diferents xarxes que componen la Societat del Coneixement.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar