Nou magazín a BTV ‘Connexió Barcelona’

La televisió pública de la ciutat de Barcelona BTV compta amb un nou programa ‘Connexió Barcelona’ presentat per José María Bachs.

Aquest magazín matinal, que substituïx a l’anterior !Hola Barcelona! (12.00) és l’última aposta a la graella de la televisió local on es pretén connectar amb la proximitat dels barris de la ciutat, una finestra oberta a la ciutat que combinarà una revista d’entreteniment. El programa tindrà una emissió diària i més de dues hores de durada.

Connexió Barcelona conta també a les tasques de presentació amb Marta Casals. A més de realitzar vuit connexions diàries a diferents districtes per a recollir notícies en directe, el programa disposa d’apartats com cuina, salut, tendències, noves tecnologies, recorreguts per la ciutat, debats, i fins i tot, una secció de crítica de cinema.

Isidor Fernández, Director de projectes de Laboratori Social de Innovació del Citilab col·laborarà assíduament amb el programa on cada dilluns, i durant 15 minuts, ens acostarà cap al món dels continguts tecnològics. Durant el programa d’ahir, el primer, Isidor va parlar de la Internet, la web.

Podeu veure el vídeo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar