Festival Sónar Barcelona

El Sónar, més a prop que mai

Viure les actuacions del Sónar des de primera fila, entrar al backstage de Sonar Hall, sentir l’emoció dels minuts previs, o barrejar-se enmig del públic. Per primer cop tot aixó estarà al teu abast amb SONARLIVE CAMS, la primera retransmisió en directe via mòbil que es farà d’aquest Festival i que Citilab ofereix des de la seva web a partir de les 5 de la tarda d’avui i fins a les 10 de la nit, del 18 al 20 de juny.

Tot un desplegament tecnològic dissenyat per crear una experiència immersiva, en la que qualsevol espectador podrà viure, com si fos un més del públic, tot el que està passant al Festival. Connecta’t des d’aquest enllaç per veure-ho. Estas a punt d’entrar.

La mirada del públic, en temps real
Un equip de cinc reporters d’ScannerFM, armats amb mòbils multimèdia Nokia N91, realitzaran connexions en directe des dels diferents espais del Sónar Día per poder veure-ho tot de primera mà. Amb aquest sistema de videostreaming, qualsevol espectador pot passar a ser un periodista ocasional, fent que la comunicació deixi de ser unidireccional i vagi evolucionant al mateix ritme que ho fan els espectacles.

La realització es farà en rigorós directe des de Citilab i comptarà a més de les imatges dels cinc reporters “mobilitzats”, amb altres transmeses per 4 webcams situades en punts estratègics dels diferents espais, així com l’àudio dels escenaris i el treball de SonarRadio.

Els espectadors online podran escollir en tot moment quina retransmisió per mòbil volen veure pitjant alternativament les tecles 1, 2 o 3, després de seleccionar amb el punter una de les finestres de càmera mòbil.

En aquesta edició Sónar 09, Citilab col·labora amb ScannerFM, junt amb MovilFilmFest, Visual Engin, i2Cat y Lalluvia, per fer possible la primera retransmisió, via mòbil, del Festival Internacional de Música Avançada y Art Multimèdia de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar