Vine al Tecnolab a celebrar amb nosaltres una divertida tarda de revetlla

A poques hores de començar la revetlla de Sant Joan, a les 6 i mitja de la tarda, al Citilab ja estarem de celebració amb els nens i nenes que participen al taller Tecnolab, les seves famílies, i tothom que vulgui venir a passar una estona divertida!

Nerea, Albert, Laia, Andrea, els dos Marc, Joel, Cristina i Carlos. Nou són els joves investigadors que han format part d’aquest equip tant eixerit que avui ens explicarà, amb les seves paraules, què han descobert sobre la tecnologia. Tots ells rebran el diploma que Tecnolab dona a aquells que han completat amb amb èxit el taller i que han demostrat les seves ganes d’aprendre amb les seves pròpies mans com funcionen les coses.

Un taller per despertar la curiositat
Durant dos mesos els nostres amics han anat desvetllant, amb l’ajut de la seva cap de recerca, la Irene, els misteris més sorprenents: què és un píxel, què s’amaga darrera d’un codi xifrat, com funciona la televisió o perquè són ordinadors poden pensar per si mateixos.

Aquestes i moltes preguntes que s’han anat fent han trobat resposta buscant informació a internet, fent petits experiments i fins i tot desmuntant un ratolí peça per peça.

Podeu veure els seus fantàstics descobriments al bloc de Tecnolab, on ens expliquen dia rera dia tot el que han anat aprenent.

Però tan important com ser un bon investigador és aprendre a explicar els nostres descobriments als altres, amb paraules senzilles que tothom pugui entendre. Això és precisament el que faran avui els nou re recercaires, amb l’ajut de divertides presentacions creades per ells mateixos.

L’objectiu de tot plegat, a més de passar-ho d’allò més bé, és aconseguir que els nens augmentin la seva capacitat creativa i innovadora i que siguin capaços de passar de l’experimentació a un coneixement pràctic. Com comenta la Irene, responsable del taller, “amb una mica d’enginy, paciència, esforç i confiança en el que és nou podrem fer-ho… Aconseguirem parlar de ratolins informàtics amb un tornavís, un paper i un bolígraf i internet”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar