Festival Sónar Barcelona

Totes les mirades del Sónar, a la teva mà

Ahir dijous a la tarda van començar a veure’s les primeres imatges retransmeses pels mòbils dels reporters d’ScannerFM, que van estar recorrent, incansables, els espais del Hall, el Village, el Dome i el Complex, en el conjunt del MACBA i el CCCB.

La sensació inmersiva de les imatges que ofereixen aquestes càmeres, combinades amb el só ambient, ofereix una visió molt propera de l’ambient del Festival. L’extrema flexibilitat que proporciona emetre des d’un mòbil permet acostar-se a l’acció en vista subjectiva i fins i tot interactuar espontàniament amb el públic, que no es va mostrar gens tímid a l’hora de divertir-se davant de les càmeres dels Nokia.

Podeu seguir en directe el Sónar Dia, de 5 de la tarda a 10 de la nit, des de l’espai web SONARLIVE CAMS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar