Goojet, un escriptori al teu mòbil

Ja pots tenir una suite de continguts i serveis més accessibles que mai al teu mòbil. Goojet és un nou servei web gratuït per navegar per Internet des del teu telèfon mòbil a través de diversos widgets (els seus autors els anomenen Goojets) amb els quals pots conformar l’escriptori del teu dispositiu. L’aplicació, que supera els 300 mil usuaris, ja funciona en qualsevol cel·lular, inclòs l’iPhone.

Goojet aposta fort pel teu mòbil. La companyia,que ja havia rebut una ronda de financiació al desembre de 2007 i ha anunciat ara una nova ronda de 6 milions més, ofereix un servei web des del qual pots arrossegar els widgets -els han batejat goojets- fins a l’escriptori de la teva pantalla. D’aquesta forma,pots tenir accés ràpid als continguts que desitgis. Informació metereològica, esports, accés ràpid als teus diaris preferits o fins i tot a youtube i flickr, són alguns dels widgets que pots instal·lar en el teu escriptori per facilitar la navegació.

Amés, alguns dels serveis, com és el cas de la informació metereològica, per exemple, són personalitzables per facilitar el seu ús i es dóna l’opció de compartir fàcilment els goojets amb els teus contactes enviant-se’ls per missatge de text sms o penjant-los en uns murs habilitats a la seva web.

En el blog de la companyia pots conèixer les principals actualitzacions i novetats de Goojet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar