Els SMS es fan sentir

Tecleja, parla i envia. Ja pots enviar un sms amb sentiment i emoció. La companyia de serveis per a mòbil de nova generació Bubble Motion està darrere de BubbleTalk, un sistema que permet enviar SMS de veu sense realitzar cap trucada. L’aplicació, disponible per a qualsevol mòbil, permet gravar el missatge amb so i enviar-lo fins i tot a un grup d’amics.

“Express yourself”. El lema del servei BubbleTalk, no busca la metàfora fàcil ni l’excés d’adjectius. Expressa’t tu mateix és l’eslògan per presentar un sistema mitjançant el qual podem enviar missatges de veu gravats a un o diversos contactes. Un sms és massa fred per felicitar un amic o compartir penes o alegries? Aquesta eina permet donar-li sentiment als missatges , guardar-los i tornar a escoltar-los quan vulguem.

El sistema, que ja té 190 milions de subscriptors arreu del món segons els seus creadors, basa part del seu èxit en la senzillesa d’utilització. Una vegada subscrit, només és necessari teclejar un asterisc (*) abans del número de telèfon o seleccionar l’opció “Send Bubble” para gravar i enviar el missatge de voz. BubbleTalk es pot utilitzar amb qualsevol dispositiu i xarxa de mòbil.

El desenvolupador d’aquesta tecnologia, que ha aconseguit diversos premis, és Bubble Motion, una companyia dedicada a desenvolupar aplicacions i serveis de veu per a operadors mòbils. Forma part de Sequoia Cabdal, Comcast Interactive Cabdal, té la seva seu a Silicon Valley i ha obert oficines a Londres, Madrid, Roma, Tòquio o Nova Delhi, entre altres països.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar