Reflexionant, que és gerundi

Qui som, què volem ser i cap a on anem. Qualsevol projecte d’innovació, i més encara si està en construcció, s’ha de fer preguntes. Ha de reafirmar els valors i objectius sobre els quals vol construir les seves propostes. Ramon Sangüesa, director d’Innovació del Citilab, obre en el seu bloc, Conectando que es gerundio, un procés de reflexió sobre què és el Citilab. I sobretot què vol arribar a ser.

“Les darreres setmanes estic reflexionant sobre els supòsits que van donar motiu a la creació de Citilab. De fet, estem en un procés de clarificació en grup dintre de Citilab”. Sense més preàmbuls. Ramon Sangüesa, director d’Innovació del Citilab i professor de Llenguatges i Sistemes Informàtics a la UPC, qüestiona quins passos ha de fer el Citilab-Cornellà com a centre de divulgació de la cultura tecnològica de disseny, quines han de ser les actituds a promoure i situa el concepte de software com a complex cultural capaç d’impulsar dinàmiques de pensament, socials i econòmiques i generar cultura.

Després de viatjar pels fonaments teòrics i socials del Citilab, Sangüesa enumera diverses claus para entendre millor per quines àrees actua i investiga el Citilab.

El procés de debat segueix obert, entra al seu blog i dóna la teva opinió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar