Mòbils amb molt de joc

Els videojocs per a mòbil aterren al Citilab. Per començar, els dies 22 i 23 de maig se celebraran les jornades Mobile Cells, amb creadors de jocs per a mòbil i identitat digital. Vuit dies després, el 30 de maig, el tret de sortida al Mobile Urban Games, el taller de creació de videojocs per a mòbil. Inscriu-te!

Per dins i per fora. Al Citilab podràs descobrir tots els secrets dels jocs per a mòbil en menys d’un mes. Els dies 22 i 23, tindrà lloc un debat amb experts d’arreu del món en les jornades Mobile Cells sobre la identitat digital originada per la popularització dels mòbils i els videojocs. Inscriu-te i participa en les xerrades i conferències obertes a tots els públics.

Però la fusió de psicologia i videojocs només serà el punt de partida per explorar els jocs per a mòbil. Els dissabtes 30 de maig i 6 de juny, podràs aprendre tot allò que necessitis per dissenyar i crear el teu propi joc als tallers Mobile Urban Games. Utilitzant materials previs creats en el taller d’autorretrat de Cristina Núñez i les reflexions recollides durant la celebració de les Jornades Mobile Cells, els participants dissenyaran i crearan un videojoc pensat per jugar en un entorn urbà amb dispositius mòbils.

En les jornades –pots inscriure’t per a tots els dies aquí– es desenvoluparan conceptes reflexius i teòrics de la creació del joc. Així, a més de reflexionar sobre la identitat i capacitat de participació i convocatòria de cada projecte, el participant aprendrà eines de creació de guions a nivell bàsic, tècniques d’acció-reacció i tipologies de videojocs.

I hi haurà premi per al millor joc. Entre tots els projectes, fets en grup durant la darrera setmana, se seleccionarà un que acabarà jugant-se realment el proper 12 de juny a Cornellà, coincidint amb la Festa Major d’aquesta ciutat.

Inscriu-te a:

Mobile Cells, 22i 23 de maig
Mobile Urban Games, 30 de maig i 6 juny

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar