Un “camp” abonat a la innovació

Projectes empresarials de futur, plans socials innovadors, entitats socials col·laboratives… Del 22 al 24 de maig, algunes de les propostes més emprenedores tenen el Citilab-Cornellà com a punt de trobada durant les jornades Innova Camp Mediterrane@. A continuació podràs seguir les imatges de les jornades en directe i conèixer algunes de les iniciatives més interessants.

COMUNITATS COMUNICADES. Comunicar-se. Aquest és el principi bàsic de les xarxes socials. InnovaCamp, punt de trobada d’emprenedors i innovadors de les TIC, és un lloc ideal per a descobrir la capacitat expressiva de les tecnologies. Eines per acostar-se a la ciutadania com Parlament 2.0 o NuestraCausa, projectes per a la dinamització de comunitats on line o per a la conformació de xarxes socials en l’Administració Pública són propostes amb un denominador comú: ganes de comunicar-se.

CAP A L’EMPRESA 10. La millora de cada treballador com a punt de partida per millorar les empreses i organitzacions. Cal admetre que l’objectiu de la companyia de coaching Metamanagement és ambiciós. Però si a un equip multidisciplinar ple d’experts amb carreres tècniques i humanistes i d’origen multicultural li afegeixes els avantatges de les últimes tecnologies, resulta més senzill trobar solucions per a millorar l’equip de qualsevol empresa. Descobreix com.

MUSEUS 2.0. Fer una passejada pels museus d’arreu del món a cop de clic de ratolí fa temps que és possible a la xarxa. I gestionar-los? Igor Calzada, investigador associat de la University of Nevada, Ren (USA) i Albert Sierra, responsable de comunicació i internet a la Direcció General de Patrimoni Cultural, exploren en projectes diferents però similars les possibilitats d’utilitzar les noves tecnologies per agafar les regnes de projectes culturals i que els seus centres tinguin un paper actiu a la xarxa.

VI.COM. Vi i tecnologia més a prop que mai. Catavino i Sommelieralumni són xarxes vinícola independents que utilitzen el valor social de les TIC per obrir un lloc on compartir coneixement i actualitat. Serveix-te una bona copa, arreplega un grup d’amics i descobreix la estreta relació entre vi i tecnologia.

Pots seguir en directe les imatges de les jornades el divendres 22 de 15h15 a 20h i el dissabte 23 de 9h a 20.30h.

Què és Innova Camp?

És un espai d’intercanvi de coneixements en el qual innovadors i emprenedors relacionats amb les TIC poden intercanviar coneixements i informació sobre experiències d’aplicació de les tecnologies en diferents àmbits d’actuació.

InnovaCamp Mediterrane@ és un esdeveniment basat en el model de BarCamp, una “desconferencia” que reuneix a persones actives amb ganes d’aprendre i compartir en un entorn obert. Qualsevol amb ganes de contribuir o d’aprendre és benvingut/a a InnovaCamp. La filosofia és clara: Cap espectador, només participants. Els assistents han de fer una presentació o donar una xerrada, o ajudar amb alguna d’elles, o contribuir voluntàriament d’alguna altra manera per donar suport a l’esdeveniment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar