Logo InnovaCamp

Amics, vi i Twitter al Citilab

Una copa, una bona ampolla de vi i internet. Les jornades participatives Innova Camp Mediterrane@, que se celebraran al Citilab del 22 al 24 de maig, comptaran amb una iniciativa innovadora a la jornada inicial: una cata de vi en xarxa que es podrà seguir des de Twitter.

Bon vi i bona companyia. Les dues regles d’or dels amants del vi no canvien amb les noves tecnologies. Però l’era digital obre noves portes per gaudir d’una bona copa: Les jornades Innova Camp Mediterrane@ofereixen en el seu primer dia una cata de vins on line a partir de les 19h30. Tota una demostració de com les noves tecnologies poden revolucionar l’univers de Bacus.

Amb la col•laboració del blog Catavino, especialitzat en vins espanyols i portuguesos, es realitzarà una cata de diferents vins i s’obrirà un fòrum a twitter per compartir opinions. Ryan, co-fundador de la web i que oferirà la xerrada “Bevent vi on line i altres convergències del vi i la tecnologia”, destaca les virtuts de la iniciativa: “A la gent que estima el vi li agrada comunicar-se i amb twitter tenim l’oportunitat de crear un fòrum per a qui vulgui participar. Qualsevol persona des de qualsevol lloc pot fer-ho”, assegura.

No serà l’única aplicació sorprenent de les noves tecnologies en el nostre dia a dia. Entre les experiències que compartiran els participants destaca, per exemple, el projecte en xarxa NuestraCausa que, amb motiu de les eleccions al Parlament Europeu del proper 7 de juny, impulsa nous marcs de relació entre els representants polítics, institucions públiques i ciutadans. També el clau política, el President del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, parlarà sobre sobre l’aplicació d’eines de participació ciutadana en les institucions de govern.

Altres conferències presentaran serveis web pioners que permeten signar contractes on line 100% legals, un projecte social d’innovació realitzat per persones grans o un nou software de negocis especialitzat en consultoria.

Què és Innova Camp?

InnovaCamp Mediterrània és un esdeveniment basat en el model BarCamp, és a dir, una “desconferencia” que reuneix a persones actives amb ganes d’aprendre i compartir en un entorn obert. Tothom amb ganes de contribuir és benvingut/a a InnovaCamp. La filosofia és clara: Cap espectador, només participants. Els assistents han de fer una presentació o donar una xerrada, o ajudar amb alguna d’elles, o contribuir voluntàriament de la manera que sigui per donar suport a l’esdeveniment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar