El dia d’Internet escalfa motors

El diumenge 17 de maig se celebra el dia d’internet i ja hi ha un munt d’activitats en marxa. Concerts, passejos virtuals, pastissos de @ i regals són algunes de les més de 500 activitats programades en 23 països d’arreu del món. Des del Citilab podràs participar en la festa amb la jornada Scratch Day o acostar-te a conèixer el nou programa Approbo, malson dels alumnes mandrosos.

S’apropa el dia D. El proper diumenge se celebra arreu del món el dia d’internet, una festa en xarxa, impulsada per l’Associació d’Usuaris d’Internet, que pretén donar a conèixer les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies per millorar el nivell de vida dels pobles i dels seus ciutadans.

Els organitzadors, que enguany celebren el cinquè aniversari de la jornada, han coordinat més de 500 activitats en 23 països entre les quals no faltaran concerts on-line , disseny de segells, passejos virtuals, repartiment de @ dolces en algunes pastisseries del país ,congressos professionals i fins i tot una carrera de relleus virtual per donar suport a la candidatura olímpica de Madrid 2016.

I al Citilab, què?

Com no podia ser d’una altra manera, Citilab-Cornellà participarà amb ganes al dia d’internet. Els dies 16 i 17 s’obriran les portes per celebrar la festa de l’Scratch Day, amb un munt de jocs i activitats infantils perquè tota la família es diverteixi mentre aprèn amb una forma de programar divertida.

Finalment, el Citilab aprofitarà el dia d’internet per presentar la seva última aposta: el programa gratuït Approbo, desenvolupat per l’empresa catalana Symmetric, que detecta si un treball o article és original o coincideix amb uns altres de la xarxa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar