Navegar per la xarxa és un joc de nens

No et refies del contingut web amb que pugui topar-se el teu fill a internet? Tots tranquils. Actualment existeixen diversos navegadors per a nens que permeten controlar les pàgines visitades pels més petits. Entre tota l’oferta del mercat, destaca per mèrits propis el navegador Kido’z, que combina la senzillesa d’ús i una interfície intuïtiva per crear un entorn segur i atractiu per als nens.

El sistema està disponible en 17 idiomes, però no caldrà que el teu fill sigui Shakespeare, Pla i Cervantes alhora per poder utilitzar-lo. Ans el contrari. El navegador dóna l’opció d’accedir als llocs webs a partir d’imatges i amb només un clic de ratolí, així que està indicat fins i tot per aquells que encara no saben llegir o escriure.

El sistema, realitzat per la companyia israeliana Kido’z Ltd i especialment dirigit a nens d’entre 3 i 7 anys, selecciona les webs, vídeos i jocs online recomanables mentre que bloqueja links, scripts i altres intents de carregar llocs no aprovats pels pares. D’altra banda, ens dóna també l’opció de personalitzar nosaltres mateixos el navegador i decidir quin contingut pot visitar-se i quin és millor que quedi bloquejat.
Crear un ambient controlat i segur a la xarxa no et costarà gens. Des de la seva web pots informar-te, descarregar-te gratuïtament el navegador o instal·lar-te les actualitzacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar