Les conferències tècniques sobre el llenguatge de programació japonès Ruby aterren a Barcelona

Després del seu pas en anys anteriors per les ciutats europees de Praga, Viena i Munich, la conferència anual Euruko 2009 es instalarà en el Citilab-Cornellà durant dos dies per a parlar i debatre sobre Ruby, un dels llenguatges de programació més dinàmics, pràctics i funcionals i que ha arribat a una gran popularitat des del seu llançament en 1995.

Durant el cap de setmana del 9 i 10 de Maig, professionals i entusiastes de Ruby debatran sobre aspectes tècnics i pràctics per a desenvolupar el codi Ruby i els seus usos menys convencionals. Entre les xerrades programades, que contaran amb la participació del creador de Ruby, Yukihiro ‘Matz’ Matsumoto, s’inclouen, entre uns altres, tallers sobre programació de jocs amb Gosu i manipulació creativa d’imatges usant Ruby. Per a veure el programa complet (en anglès)

L’esdeveniment, organitzat amb la col·laboració del Grup d’usuaris de Ruby de parla Hispana (SRUG), és una de les cites més importants de Ruby a Europa i va esgotar les 250 places d’aforament en tot just tres dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar