Sebastián Muriel, director de Red.es, visita el Citilab

Muriel es desplaça a Catalunya i visita el Citilab. Des d’aviat la carrera professional de Sebastián ha estat vinculada a les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) al sector privat. Ara per ara, i des de fa tres anys aproximadament, és director general de Red.es, l’entitat Pública Empresarial adscrita al Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç (MITyC), i que pertany la Secretaria d’Estat de Telecomunicacions per a la Societat de la Informació la qual impulsa la “Societat en Xarxa”.

L’equip de red.es, és un equip multidisciplinar; els empleats de diferents àmbits professionals treballen executant projectes complexos assignats d’àmbit nacional, de manera eficient.

Entre les seves principals funcions es troba la d’organitzar red.es, adequar la seva estructura a les línies del Pla Avança per a enfortir i fomentar l’ús d’Internet i la tecnologia en cooperació amb altres organismes de l’Administració central, autonòmica i local.

Ha estat coautor de diferents llibres com ‘Estudi de la indústria dels continguts digitals a Espanya’ i ‘Incentius fiscals per a la ciència, tecnologia i I+D+i’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar