3ª sessió de Bricolab, el taller pràctic de la tecnología de la llar a Citilab

Bricolab és un nou taller pràctic de tecnologia domèstica que tracta de solucionar petits problemes quotidians que poden donar-se amb els electrodomèstics i la informàtica a la llar. Els tallers comencen el 7 de març en el Citilab, en horari de 10 a 13 h i continuaran realitzant-se cada primer dissabte no festiu de mes.

Cada vegada són més i més variats els electrodomèstics i equips que tenim a casa, amb la qual cosa no és d’estranyar que es multipliquin els dubtes. En aquests tallers s’ha posat especial interès en que els participants puguin fer servir amb les seves pròpies mans tots els equips i s’acostumin a fer ells mateixos les instal·lacions, de manera que quan tornin a les seves llars puguin solucionar els problemes que sorgeixin amb major facilitat.

Situacions com connectar un televisor al descodificador digital TDT i sintonitzar els canals, fer que una impressora funcioni correctament amb el nostre ordinador, utilitzar la webcam, instal·lar un nou disc dur o posar en funcionament un equip de Cinema a casa són algunes de les moltes situacions que es podran resoldre durant els matins de Bricolab.

També s’aportaran idees senzilles per optimitzar l’ús de molts d’aquests aparells electrònics i petits trucs per fer més fàcil el nostre dia a dia amb ells.

En aquest tercer taller pràctic aprendrem a:

Taller A
– Mantinte informat. Que els periòdics t’enviïn les notícies. Ús de les RSS.
– Formata i posa a punt el teu ordinador pas a pas.

Taller B
– Truca i parla des del teu ordinador de forma gratuïta a altres ordinadors o a telèfons.
– Descarrega les fotos de la teva càmera al teu ordinador i gestiona-les.

Durant el matí dels dissabtes s’habilitarà una zona de jocs per als nens pròxima a l’espai on s’impartirà el taller.

Si estàs interessat en participar als tallers Bricolab pots apuntar-te al següent correu rafael.martin@cornella.net o trucant al 93 551 06 60. Les places són limitades.

Aquesta proposta és una iniciativa de Cornellà Xarxa Ciutadana, la plataforma ciutadana que promou l’ús d’internet i les noves tecnologies. Cornellà Xarxa Ciutadana, és una iniciativa de l’ajuntament de Cornellà, creada amb l’objectiu de donar lloc a una xarxa de ciutadans participativa que promou un ús participatiu de les tecnologies amb acccions que connecten amb les necessitats de la població i les noves comunitats digitals emergents de la Societat de la Informació i la Comunicació. Aquesta xarxa ciutadana és una invitació a repensar la societat de forma activa, a partir dels instruments que està aportant la tecnologia digital.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar