Logo Animat Scratch

El Dia de l’Scratch es celebra a tot el món

El proper dia 16 de maig celebrem al Citilab el dia d’Scratch. Ja fa un temps que els citilabers coneixeu bé l’Scratch, l’entorn didàctic amb que nens i nenes aprenen a programar ordinadors.

Scratch s’utilitza arreu del món. Japó, Corea, Xina, Colòmbia, Alemanya, Estats Units són alguns dels països on hi ha escoles amb Scratchers, nens i nenes als que els encanta fer els seus propis programes d’ordinador, realitzen aplicacions multimèdia amb só, animacions i gràfics espectaculars. Ara mateix, podem trobar al dipòsit de projectes fets amb Scratch mes de tres-cents mil programes fets per nens i nenes (i no tant nens!) de tot el món.

Des del Massachusetts Institute of Technology, lloc on va néixer Scratch, s’ha convidat a tots els Scratchers a fer del proper dia 16 de maig una jornada molt especial. Volem fer festa grossa per gaudir tant com puguem del dia d’Scratch!! Aquest dia, els Scratchers volem mostrar a tothom com de divertit, entretingut i, sobre tot, fascinant pot ser programar ordinadors.

Si veniu al Citilab aquest mateix dissabte al matí, a partir de les 10, podreu gaudir de les activitats que estem organitzant: tallers d’Scratch per als nens i nenes que encara no el coneguin, tallers per a adults que vulguin passar-s’ho d’allò mes bé programant ordinadors amb els seus fills, jocs fets amb Scratch, i tot un seguit d’altres activitats per passar un matí fantàstic.

Apunteu-vos-ho a l’agenda! No podeu faltar!

Co-finançat per:
Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya
Fundació puntCAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar