Citilab i ScannerFM retransmeten en viu mitjançant mòbil la “Jordiada” de la Sala Apolo

Ja són més de 3 anys de programació contínua de la Sala Apolo a l’avantguarda musical de Barcelona i de la no-escena de la ciutat.

Sota el títol Saint dragon slayer! Bass music, soul & beats, la coneguda sala de diversió nocturna, la 2 de la Sala Apolo, va celebrar anit la “Jordiada” amb l’actuació de 4 grups d’aquesta tendència.

L’esdeveniment es va retrasmetre en streaming mitjançant telèfons mòbils des de la pròpia Sala Apolo i va poder ser vist des d’aquesta pàgina. Podreu trobar més detalls de l’esdeveniment a Sala Apolo.

Amor i brutalitat a escena
Quatre grups de la no-escena barcelonina de bass music + soul + beats comparteixen una celebració en dosis equilibrades d’amor i brutalitat de Sant Jordi contra el Drac. Amb aquesta suggeridora proposta la (2) de Nitsa ens proposa una “Jordiada” amb actuacions per a recordar:

MENEO són dos nois jugant amb Gameboys. Rigo defineix la seva forma autoacunyada, autocorrompuda electropical directament de la seva màquina mini. Raul (VJ Entter) crea la invasió de cervell amb les seves imatges VJ. El fenomen Meneo proporciona festa com ningú ho fa. És jugar amb 8 bits amb ànima.

GUILLAMINO “Guillamino is really someone to watch now. He has everything; soul, beats, voice, idees” – Gilles Peterson

“Guillamino és realment algú a qui vigilar”, va escriure Gilles Peterson arran del llançament japonès d’aquest músic de Barcelona. Ho té tot: soul, beats, veu, idees… En el seu tercer disc en solitari, Les minves de gener, aprofundeix en el so més personal de Guillamino. Un maridatge entre electrònica i música negra que conta amb el talent de Dive Dibosso (7 notas 7 colores) a les barreges.

RQM
Si t’agrada la música electrònica, llavors hauràs escoltat parlar alguna vegada de RQM. Ha realitzat més de 30 col·laboracions amb artistes com Missy Elliot, M.I.A., The Rapture, Peter Kruder, Kool Keith and The Cool Kids.

BEATSPOKE (Barcelona/Espanya)
Poesia i Ànima es troben a Electronic Beats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar