Sessió Sobre La Ciència I La Concepció Del Món I L'ésser Humà

Visions sobre la ciència i la concepció del món que busquen el compromís social

Avui 3 d’abril Citilab acull, de 16 h a 20.30 h la sessió del Programa Vicens Vives de ESADE, titulada “La ciència i la concepció del món i l’ésser humà” en el que participaran l’astrofísic Eduard Salvador i el biòleg Ramón M. Nogués.

El programa Vicens Vives, “Lideratge i compromís cívic 2008-2009” és un programa de formació destinat a directius joves, menors de 35 anys amb l’objectiu que desenvolupin una visió global de l’entorn. Abordant temàtiques molt diverses tracta de fomentar la sensibilització dels directius amb el seu entorn i una actitud de compromís social.
Un triple repte per a joves directius
A tots els participants del programa se’ls convida a superar diversos reptes a tres nivells:

Personal. Conscienciant de que els nous professionals i els líders de les noves organitzacions han d’implicar-se en una formació integral que ajudin al desenvolupament de la seva qualitat humana.

Empresarial. Els directius han de ser capaços de liderar i aprendre a actuar en un context de globalització, amb la intervenció de tècnics que poden avaluar el context social, polític i cultural.

Social. La implicació dels futurs líders socials, polítics i econòmics adquireix una importància creixent en un entorn de compromís cívic i de servei a la comunitat.

El grup de treball està format per un equip reduït de 20 persones, amb la intenció de sigui possible treballar des de la base de l’intercanvi personal. Està composat majoritàriament de professionals del món empresarial, encara que també participen directius procedents de l’Administració pública i d’organitzacions governamentals.

El pla d’estudis consta de tres àmbits principals: Tecnoeconòmic, Sociopolític i Cultural.
Els professionals ja inscrits podran participar en el espai virtual del programa, que els permetrà realitzar consultar sobre temes determinats, consultar agenda, materials de treball, propostes, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar