El paper dels nous centres híbrids d’art, ciència i tecnologia, a debat en el CCCB

Art, ciència, tecnologia i disseny s’entrecreuen en nous centres híbrids, oberts a l’experimentació, a la llum de la “nova cultura” generada des de la societat xarxa. Aquest és el punt de partida del debat “Redes, nodos y puentes”, inscrit en el programa del Festival NOW que es celebra aquesta setmana al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

El proper divendres 27 de març, a les 19 h, Ramón Sangüesa, director d’Innovació de Citilab, moderarà el debat sobre el paper, les funcions i els formats d’aquests nous centres híbrids.

Aquest procés d’investigació, creació i difusió pretén reunir agents locals i internacionals implicats en accions i alternatives que promouen un canvi de paradigma en la societat de la informació i el coneixement en les cultures globalitzades.

Participaran en aquest panell:
Marcos García, Responsable de programació de continguts de Medialab-Prado de Madrid.
Michael John Gorman, Director de Science Gallery Dublín
Adam Bly, Fundador president executiu de Seed Media Group.
Theun Karelse, Il·lustrador, artista i constructor.

Now, trobades en el present continu
Del 25 al 28 de març el CCCB reflexiona sobre present a partir de transformacions científiques, tecnològiques, artístiques, socials i espirituals que estan tenint lloc en els inicis del segle XXI, amb el festival Now, trobades en el present continu organitzat a través de tallers, debats, conferències i documentals.

Entre els objectius, aquesta edició vol realitzar una anàlisi de l’actual crisi econòmica i explorar eines per a superar-la. Com possibles solucions a l’actual crisi s’obren pas les teories del decreixement i les connexions entre ciència, art, tecnologia, disseny i naturalesa que defineixen nous paradigmes e instruments de canvi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar