Citilab A Google Street View

Citilab-Cornellà ja està al Google Street View

Citilab-Cornellà, i moltes imatges més de la comarca del Baix Llobregat estan disponibles per als usuaris que desitgin consultar-les i per a qui seleccionin diverses poblacions de l’àrea metropolitanes i les seves zones circumdants.

Aquestes imatges esfèriques a nivell de carrer es visualitzen com resultat de les recerques realitzades amb el Google Street View; una característica de Google Maps el servidor d’aplicacions de mapes web i de Google Earth el programa informàtic que permet visualitzar imatges en 3D i les combina amb les imatges de satèl·lits. De fet, fa ara ja més de mig any, que un dels vehicles de la flota de Street View envoltava el Citilab prenent fotos que ara ja estan visibles per a tots en internet.

Google Street View es proposa cobrir, en la mesura del possible, la major part del planeta. Les fotos preses des de les càmeres muntades sobre una flota d’automòbils, es mostren sobre les imatges de fons prèviament preses des de satèl·lit que componen els mapes de Google. És possible navegar a través d’aquestes vistes utilitzant els cursors del teclat o el ratolí.

L’aplicació Street View també està disponible en dispositius mòbils i portàtils amb Android OS, part del programa Google Maps, preinstalado en T-Mobile G1.

Origen de les primeres visualitzacions
La primera vegada que es va llançar el servei, el 25 de maig de 2007, només cinc ciutats nord-americanes estaven incloses. Des de llavors s’ha expandit a centenars de ciutats a Austràlia, Estats Units, Espanya, França, Itàlia, Japó, Nova Zelanda, Països Baixos i Regne Unit.

Des del 28 d’octubre de 2008 es poden visitar les ciutats espanyoles de Madrid, Barcelona, València i Sevilla. Barcelona és la qual cobreix més carrers, doncs engloba a l’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramanet, Badalona, Sant Adrià de Besós, Esplugues de Llobregat, Cornellà de Llobregat. Després de l’actualització del 18 de març de 2009 es pot visitar les ciutats d’Oviedo, Zaragoza i les àrees metropolitanes restants de Madrid i Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar