Una forma deliciosa d’organitzar els nostres arxius multimèdia a l’ordinador

Delicious Library és un catàleg multimèdia d’ús para MacOS X, desenvolupat per Delicious Monster. Aquest programari permet que els usuaris puguin manejar les seves col·leccions de llibres, pel·lícules, CDs i vídeojocs.

L’aplicació ja havia estat guardonada anteriorment amb el Premi Innovator Awards Winner, per a MacOS X, entre altres premis,i recentment, a la fi de maig d’aquest any, ha presentat el seu últim lliurament, Delicious Library 2.

Aquesta interfície única i les seves múltiples funcions de catalogació oferixen la possibilitat de realitzar un catàleg propi per a pel·lícules i llibres amb gran atractiu visual. Una necessitat a l’alça vist el volum creixent d’arxius multimèdia que s’emmagatzemen en la majoria d’ordinadors personals.

Per a carregar llibres a la col·lecció, per exemple, es necessita la iSight que ve amb el Mac, o una càmera externa compatible amb QuickTime. També es pot utilitzar altres dispositius que llegeixin codis de barres. Cada vegada que Delicious Library identifica un codi es descarrega automàticament la il·lustració de tapa del llibre o la pel·lícula, i dades referents segons correspongui (autors, editorial, any de publicació, així com elencs, gèneres, directors, etc.) tots proveïts per botigues en internet.

L’aplicació consta de prestatgeries interactives per a col·locar els títols de la col·lecció que poden organitzar-se mitjançant categories i amplis criteris de recerca prenent com paràmetres els metadatos coneguts. Sobre aquests prestatges es pot veure un inventari d’aplicacions i videojocs il·lustrats.

Disposa de vista completa per a un inventari, a més té accés a col·leccions d’altres persones, recomanacions, i altres possibilitats i té en compte la integració amb iTunes i facilitats per a exportar a iPhone.

Aquesta versió funciona únicament en MacOS X 10.3 o superior, encara que és possible trobar equivalents inspirats amb ell per a Windows i Linux.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar