A l’abril, bricolatge digital

Des d’avui ja us podeu apuntar al segon taller Bricolab, que us ajudarà a solucionar dubtes i problemes amb els vostres equips de televisió, vídeo y ordinadors de casa.El passat 7 de març va començar a Citilab el primer taller i ara, el proper dia 4 d’abril es farà el segon, sempre els primers dissabtes no festius de cada mes.

De 10 a 13 h el pròxim 4 d’abril els participants podran fer servir amb les seves pròpies mans tots el equips. Participaran activament, i serán ells, els qui acostumaran a fer les insta·lacions, de manera que quan tornin a les seves llars puguin solucionar els problemes que sorgeixin amb major facilitat.

Situacions com connectar un televisor al descodificador digital TDT i sintonitzar els canals, fer que una impressora funcioni correctament amb el nostre ordinador, utilitzar la webcam, instal·lar un nou disc dur o posar en funcionament un equip de Cinema a casa són algunes de les moltes situacions que es podran resoldre durant els matins de Bricolab.

També s’aportaran idees senzilles per optimitzar l’ús de molts d’aquests aparells electrònics i petits trucs per fer més fàcil el nostre dia a dia amb ells.

Amb el segon taller pràctic aprendrem a:

Grup A. De 10 a 13h.
.- Truca a telèfons des de el teu ordinador a baix cost
.- Descarrega i visualitza les teves fotos a l’ordinador

Grup B. De 10 a 13h.
.- Conecta el teu TDT a la teva TV
.- Coneix els components del teu ordinador

Al Grup A oferirem dos tallers nous, mentre que al Grup B repetirem per a persones noves o que vulguen tornar a fer el contingut de la passada edició.

Durant el matí dels dissabtes s’habilitarà també una zona de jocs per als nens pròxima a l’espai on s’impartirà el taller.

Si estàs interessat en participar als tallers Bricolab pots apuntar-te omplint aquest formulari d’inscripció online o trucant al 93 551 06 60. Les places són limitades.

Aquesta proposta és una iniciativa de Cornellà Xarxa Ciutadana, l’associació ciutadana que promou l’ús d’internet i les noves tecnologies. Cornellà Xarxa Ciutadana, és una iniciativa de l’ajuntament de Cornellà, creada amb l’objectiu de donar lloc a una xarxa de ciutadans participativa que promou un ús participatiu de les tecnologies amb acccions que connecten amb les necessitats de la població i les noves comunitats digitals emergents de la Societat de la Informació i la Comunicació. Aquesta xarxa ciutadana és una invitació a repensar la societat de forma activa, a partir dels instruments que està aportant la tecnologia digital.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar