Obert el procés participatiu per al IV Congrés de la CiberSocietat

Han passat més de dos anys des de celebració del III Congrés ONLINE de la CiberSociedad. Aquest nou congrés, organitzat per l’Observatori per a la CiberSocietat i CitiLab-Cornellà, arrenca amb una invitació oberta al públic en general i fonamentada en el propi modus operandi d’ambdues institucions -un nou paradigma participatiu, evolutiu, viu- que proposa començar a recollir aquest nou plantejament. El pròxim congrés serà el reflex de tots els participants que defineixin els temes a abordar el 2009, des d’una perspectiva de la societat d’Internet i de la tecnologia.

L’ Observatori per a la Cibersocietat és una de les primeres Comunitats Digitals de Coneixement que comprèn les relacions entre dimensió sociocultural del ciberespai i les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC). A l’organització participen més 6000 membres de diversos països pertanyents al món universitari, empresarial, administració pública i societat civil. Principalment l’OCS es dedica a reflexionar, analitzar i investigar, amb mirada social i humana, tot el relacionat amb un nou món tecno-social; la Cibersocietat.

El Congrés de la CiberSocietat és fruit d’un conveni amb CitiLab orientat a reforçar la part acadèmica i d’investigació/difusió en línia d’ambdues institucions.

Aquest coneixement sobre el cibersocial s’ha anat reunint, entre altres propostes, mitjançant tallers, convocatòries, publicacions o l’organització de Congressos Online de la Cibersocietat (2002, 2004,2006) que són un important referent al sector.

En edicions anteriors del Congrés ONLINE de l’Observatori per a la CiberSociedad les propostes van ser:

1r Congrés: Cultura & Política @ CiberEspai

2n Congrés: Fins a quina societat del coneixement?

3r Congrés: Coneeixement Obert. Societat Lliure

El congrés, com en edicions anteriors, necessitarà la col·laboració de moltes persones, participants actius que assumeixin rols en comitès que s’articulen, projectes que generin coneixement, coordinin grups de treball interdisciplinaris, imprescindibles per a l’èxit d’aquesta quarta convocatòria de Congrés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar