Ja està disponible la revista Citilaber 03 en digital

En aquest número de Citilaber hi trobareu un resum del que ha estat el primer any del Citilab, 365 dies plens d’idees i propostes. Trobades, experiments, celebracions, projectes d’investigació, comunitats digitals, noves empreses i un munt d’activitats que han passat en aquest any tant intens. Artur Serra, cap de recerca del Citilab, ens dona una visió que ha passat i del que ens espera l’any 2.

Una escola molt diferent a les habituals, la dels hackers, és la que ens mostra l’Alex en aquesta edició, amb una visió molt personal del que és passar-s’ho bé amb la informàtica i la tecnologia.
També parlem de SeniorLab, el projecte d’Innovació Ciutadana per a Gent Gran, descobrim la potència d’Smalltalk, un sorprenent llegnguatge de programació i una entrevista amb el sociòleg Manuel Castells, un dels experts mundials més reconeguts en Ciutats Digitals.

Descarrega’t la revista Citilaber 03 directament des d’aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cercar